Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Super C -120 tablettia

Super C on täydellinen tapa aloittaa päivä! Tabletti päivässä huolehtii kehon C-vitamiinitarpeista pitäen samalla immuunijärjestelmästä huolta. C-vitamiini on elimistöllemme yksi olennaisimmista vitamiineista, ja se on tärkeä mm. virkeänä pysymisen kannalta. Super C sisältää myös normaalia energia-aineenvaihduntaa tukevaa magnesiumia.


KÄYTTÖEHDOTUS

Ota tabletti päivässä ennen ruokailua. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai diagnosoitu sairaus, kysy ennen tuotteen käyttöä terveydenhuollon ammattilaiselta sen soveltuvuudesta sinulle. Ravintolisät eivät korvaa asianmukaista ruokavaliota. Ilmoitettua annosta ei saa ylittää.
Ainesosat


AINESOSAT

C-vitamiini (askorbiinihappo), dikalsiumfosfaatti, steariinihappo, sakeuttamisaine: selluloosa, sitrushedelmien bioflavonoidit, muunneltu selluloosakumi, paakkuuntumisenestoaine: kaliumkloridi, rutiini, magnesiumstearaatti, cayennenpippurin hedelmä, sidosaine: kalsiumkarbonaatti, sinkkiglukonaatti, appelsiininkuoriöljy (citrus sinensis)*, mangnesiumsulfaatti, tangeriininkuoriöljy (citrus recticulata)*, greipinkuoriöljy (citrus paradisi)*, sitruunankuoriöljy (citrus limon)*, sitruunaheinänlehtiöljy (cymbopogon flexuosus)*

*100-prosenttisen puhdas eteerinen öljy

Hinta:49.49 €