Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

KIDSCENTS LASTEN ÖLJYSARJA

KidScents on ihana lasten oma öljysarja.

Tuotteita yhteensä 5 kpl
Pikkuoljyilijoiden_Premium-aloituspakkaus_Feather_the_Owl_Ultrasonic_-diffuuserilla.jpg&width=280&height=500

Lasten Premium-aloituspakkaus Feather the Owl Ultrasonic -diffuuserilla

Anna lapsellesi ikioma Pikkuöljyilijöiden Premium -aloituspakkaus ja pääset seuraamaan, miten lapsesi rakkaus eteerisiä öljyjä kohtaan kasvaa.
Tämä pakkaus sisältää KidScents®-öljysekoitukset Pikkuöljyilijät-kokoelmasta sekä Feather the Owl Ultrasonic Diffuserin, Young Livingin suosikkidiffuuserin,..
Hinta: 195.39 €
KidScents_KidCare.jpg&width=280&height=500

KidScents KidCare

KidScents KidCare on teepuuöljyn ja mausteneilikan eteerisiä öljyjä sisältävä hellä ja rauhoittava öljysekoitus. Laimenna öljysekoitusta Young Living V-6® -perusöljyyn ja levitä ihon kuiviin kohtiin. Voit myös kokeilla laittaa muutaman öljytipan lämpimään kylpyveteen kylpyäsi raikastamaan. KidCare-öljysekoitus..
Hinta: 49.76 €
KidScents_DreamEase.jpg&width=280&height=500

KidScents® DreamEase

Auta lastasi rauhoittumaan iltaisin tai ennen päiväunia yhdistämällä hieronnan ja tämän harmoniselta tuoksuvan öljysekoituksen. DreamEase sisältää huolellisesti valittuja eteerisiä öljyjä, jotka edesauttavat rauhallista ilmapiiriä ja hyvää unta. Paikallisesti iholle levitettynä DreamEase auttaa lastasi..
Hinta: 26.92 €
KidScents_TummyGize.jpg&width=280&height=500

KidScents TummyGize

TummyGize on perheen pienimmät mielessä valmistettu rauhoittava öljysekoitus. Laimenna öljysekoitusta ja hiero sillä hellästi pikkuisesi vatsaa. Öljysekoitus sisältää lämpimältä tuoksuvia piparmintun, mandariinin ja inkiväärin eteerisiä öljyjä. Voit myös laittaa öljysekoitusta lämpimään kylpyveteen...
Hinta: 20.72 €
KidScents_Refresh.jpg&width=280&height=500

KidScents® Refresh

Tartu tähän öljysekoitukseen, mikäli haluat tehdä pikkuisesi olosta raikkaamman. Vähintään 2 vuotta täyttäneille suunniteltu KidScents® Refresh sopii suoraan rinnan päälle tai kaulan alueelle levitettäväksi. Öljysekoituksen tuoksu edesauttaa hyvää oloa. Sen luonnollisen rauhoittavaa tuoksua on miellyttävä..
Hinta: 28.56 €