Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

KidScents KidPower 15ml

Lapsen perspektiivistä elämä voi joskus tuntua hämmentävältä ja hurjalta. Siksi on tärkeää, että lapsi oppii löytämään oman sisäisen voimansa.

KidPower on uniikki öljysekoitus, joka on kehitetty tuomaan itsevarmuutta, rohkeutta ja positiivisuutta kotona, koulussa, päiväkodissa ja leikkipuistossa. Levitä inspiroivaa ja motivoivaa KidPower-öljysekoitusta lapsesi ranteisiin tai niskaan. Voit myös levittää öljysekoitusta iholle päivittäin edesauttamaan lapsesi sisäistä voimaa ja rohkeutta!


KÄYTTÖEHDOTUS

Soveltuu 2-12-vuotiaille. Aikuisen tulee levittää öljy lapsen iholle tai valvoa öljyn levittämistä. Voidaan levittää halutulle ihoalueelle. Herkkäihoisten kannattaa laimentaa 5 öljytippaa 10 ml:aan Young Living V-6®-perusöljyä.


VAROITUKSET

Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Vain ulkoiseen käyttöön. Pidä poissa silmistä ja limakalvoilta. Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai diagnosoitu sairaus, kysy ennen tuotteen käyttöä terveydenhuollon ammattilaiselta tuotteen soveltuvuudesta sinulle. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.


AINESOSAT

Kapryyli/kapriinitriglyseridi, Citrus aurantium dulcis*(appelsiini) -kuoriöljy, Vanilla planifolia (vanilja) -hedelmäuute, Picea mariana* (mustakuusi) -havuöljy, Cinnamomum camphora* (kamferi) -puuöljy, Tanacetum annuum* (sininen pietaryrtti) -kukkaöljy, Boswellia carterii* (olibaanihartsi) -öljy, Pelargonium graveolens* (palsamipelargoni) -kukkaöljy.

Saattaa sisältää: sitraali**, sitronelloli**, geranioli**, limoneeni**, linaloli**

*100-prosenttisen puhdas eteerinen öljy

**Eteeristen öljyjen luonnolliset ainesosat

Hinta:64.43 €