Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

YKSITTÄISÖLJYT

Yksittäiset eteeriset öljyt - Essential Oil Single

Öljyt, jotka on tislattu, kylmäpuristettu tai valmistettu pihkaa juoksuttamalla vain yhdestä kasvista.

Sivu 2 / 3   Tuotteita yhteensä 44 kpl
Lavender&width=280&height=500

Lavender (Laventeli) -15 ml

Tuo itsellesi hyvää mieltä tällä makealla öljyllä. Mieltä, kehoa ja sielua rauhoittava laventeliöljy tislataan laventelikasvin kukkaisista latvoista. Tämä kukkainen ja maanläheinen öljy tunnetaan myös lempinimellä "sininen kulta", ja se oli suosittu lisä antiikin Rooman kylvyissä. Laventeliöljyn uskotaan..
Hinta: 45.67 €
Ledum&width=280&height=500

Ledum (Suopursu) -5 ml

Savumaisen pippuriselta tuoksuvaa Ledum-öljyä saadaan höyrytislaamalla lännenpursua. Laita lämpimään kylpyveteen muutama öljytipallinen ja 1 dl Epsom-suolaa ja nauti metsältä tuoksuvasta kylvystä. Aromaterapeuttisesti käytettynä lännenpursu auttaa lievittämään tyytymättömyyden ja suuttumuksen tunteita..
Hinta: 120.73 €
Lemon.jpg&width=280&height=500

Lemon (Sitruuna) -15 ml

Lemon-öljy on kuin pullotettua auringonpaistetta, se virkistää mieltä ja kehoa! Eteeristä sitruunaöljy saadaan kylmäpuristamalla sitruunankuoria. Tämä suosittu ja raikas öljy on peräisin Aasiasta, jossa sitä kutsutaan "terveyden hedelmäksi". Muinaiset egyptiläiset ja roomalaiset suosivat sitruunoita..
Hinta: 21.19 €
Lemon_myrtle.jpg&width=280&height=500

Lemon Myrtle (Sitruunamyrtti) -5 ml

Kevyttä ja raikasta Lemon Myrtle -öljyä saadaan höyrytislaamalla australialaisen sitruunamyrtin lehtiä. Sitruunamyrttipuu kasvaa Australian sademetsissä. Lisää muutama tippa Lemon Myrtle -öljyä kasvovoiteeseesi ihoasi tasapainottamaan. Kokeile yhdistää se Orange-, Clary Sage - tai Geranium-öljyn kanssa..
Hinta: 41.59 €
Lemongrass&width=280&height=500

Lemongrass (Sitruunaheinä) -15 ml

Nauti Lemongrass-öljyn kirkkaasta tuoksusta. Tämä sitruunaruohon pitkistä aromaattisista lehdistä höyrytislaamalla saatu öljy virkistää ja elvyttää aisteja. Lisää öljyä perusöljyyn ja anna itsellesi rauhoittava ja tasapainottava hieronta pitkän päivän päätteeksi. Kokeile kantaa tätä öljyä mukana laukussasi..
Hinta: 22.01 €
Lime&width=280&height=500

Lime (Limetti) -15 ml

Aloita aamu hienosti raikkaalla ja piristävällä tuoksulla. Lisää tätä eloisaa öljyä shampooseesi tuodaksesi hiuksiisi lisää kiiltoa. Päivitä kauneusrutiinejasi ja lisää muutama tippa tätä rauhoittavaa ja kosteuttavaa öljyä kasvovoiteeseesi. Lime-öljy saadaan kylmäpuristamalla limetinkuoria. Limetit poimitaan..
Hinta: 23.65 €
Melissa&width=280&height=500

Melissa (Sitruunamelissa) -5 ml

Sitruunamelissan (melissa officinalis) kevyt, raikas sitrustuoksu vahvistaa, elvyttää ja rauhoittaa. Se on karmeliittaveden tärkeä ainesosa (ranskalainen karmeliittaveljeskunta on tislannut tätä vettä vuodesta 1611 lähtien). Useiden tutkimusten mukaan sitruunamelissasta voi olla hyötyä iholle. Se on..
Hinta: 246.35 €
Myrtle.jpg&width=280&height=500

Myrtle (Myrtti) -5 ml

Rauhoittava Myrtle-öljy on teepuuöljyä hellempi vaihtehto. Myrtti kuuluu samaan kasviheimoon eukalyptuksen kanssa ja myrtistä saadaan eteeristä öljyä höyrytislaamalla kasvin lehtiä ja varpuja. Tämä raikastava ja puhdistava öljy sopii hyvin hierontaan perusöljyyn yhdistettynä. Voit myös lisätä sitä kasvojenpuhdistusaineeseesi..
Hinta: 26.09 €
Northern_Lights_black_spruce&width=280&height=500

Northern Lights Black Spruce (Northern Lights -mustakuusi) -5 ml

Eteerinen Northern Lights Black Spruce -öljy tulee Young Livingin Brittiläisen Kolumbian Northern Lights -maatilalta. Levitä tätä selkeyttä edesauttavaa öljyä pulssipisteille. Lisää Northern Lights Black Spruce -öljyä kasvoseerumiin tuomaan hehkeyttä iholle. Voit myös hengittää sen tuoksua suoraan pullosta..
Hinta: 44.03 €
Orange&width=280&height=500

Orange (Appelsiini) -15 ml

Tämä nostattava appelsiinin tuoksu tekee hyvää mielelle, keholle ja sielulle. Appelsiinin uskotaan kasvaneen alun perin Kiinassa, josta se sitten kulkeutui Eurooppaan ja Amerikkaan.
Makea ja hedelmäinen tuoksu. Vähentää ihon epäpuhtauksia ja ryppyjä.

KÄYTTÖEHDOTUS
Aromaattiseen tai paikalliseen..
Hinta: 20.37 €
Oregano&width=280&height=500

Oregano (Oregano) -15 ml

Tuoksu hyvältä tällä mausteisella öljyllä. Oregano kuuluu huulikukkaiskasveihin, ja oreganoöljy tislataan oreganon lehdistä sekä sen kukkivista latvoista. Antiikin roomalaiset ja kreikkalaiset käyttivät tätä rauhoittavaa ja stimuloivaa öljyä hääseremonioissa: morsiamet ja sulhaset pitivät oreganokruunuja..
Hinta: 50.57 €
Patchouli&width=280&height=500

Patchouli (Patsuli) -15 ml

Huulikukkaiskasvien heimoon kuuluva patsuli kasvaa Kaakkois-Aasiassa. Patchouli-öljy tuoksuu myskiltä ja sitä käytetään paljon hajuvesissä, saippuoissa ja suitsukkeissa. Se tekee hyvää iholle ja auttaa vähentämään juonteita ja ihon halkeilua.
KÄYTTÖEHDOTUS
Aromaattiseen tai paikalliseen käyttöön.
-Käytä..
Hinta: 60.35 €
Peppermint&width=280&height=500

Peppermint (Piparminttu) -15 ml

Eteerinen Peppermint-öljy tarjoaa tutun ja turvallisen tuoksun, mutta piparminttu on paljon enemmän kuin pelkkä nostalginen, raikas tuulahdus. Öljyä voi käyttää diffuuserissa luomaan piristävän, keskittymistä parantavan tunnelman päivittäisissä tehtävissä. Voit myös käyttää sitä paikallisesti luomaan..
Hinta: 39.15 €
Pine&width=280&height=500

Pine (Mänty) -15 ml

Anna Pine-öljyn kuljettaa sinut syvälle metsän siimekseen. Tämä stimuloiva ja elvyttävä öljy tislataan mäntypuun neulasista ja oksista. Levitä raikasta luonnosta muistuttavaa tuoksua kaulan alueelle tuomaan rauhaa ja parantamaan keskittymistä. Jos elät liian kaukana luonnosta, hengitä tätä raikasta tuoksua..
Hinta: 28.53 €
Ravintsara.jpg&width=280&height=500

Ravintsara (Kamferipuu) -5 ml

Raikkaan puhtaalta tuoksuvaa Ravintsara-öljyä saadaan kamferipuun lehtiä ja oksia höyrytislaamalla. Ravintsara-öljy tuoksuu hieman samalta kuin eukalyptus, ja tuoksu sopii hyvin kylmiin talvikuukausiin. Levitä sitä niskaan positiivisuutta ja keskittymistä lisäämään. Voit myös kokeilla laittaa 6-8 öljytippaa..
Hinta: 52.19 €
Rose&width=280&height=500

Rose (Ruusu) -5 ml

Eteerisen ruusuöljyn tuoksu on rauhoittava ja sensuelli. Eteerinen ruusuöljy on yksi kalleimmista eteerisistä öljyistä ja 5 ml:n pulloon vaaditaan jopa 10 kiloa ruusun terälehtiä. Tuo ihollesi upeaa hehkua lisäämällä tippa Rose-öljyä kasvovoiteeseesi. Eteerisen ruusuöljyn on sanottu edistävän rakkauden..
Hinta: 313.25 €
Rosemary&width=280&height=500

Rosemary (Rosmariini) -15 ml

Rosmariinilla (Rosmarinus officinalis CT cineol) on raikas, yrttimäinen, makea tuoksu. Energisoivana öljynä se voi auttaa lisäämään keskittymiastä ja selkeyttä, kun olo tuntuu väsyneeltä. Se on myös suosittu ainesosa ihon- ja hiustenhoitotuotteissa. 
Energisoiva ja piristävä. Lisää keskittymiskykyä..
Hinta: 30.17 €
Sacred_frankincense&width=280&height=500

Sacred Frankincense (Sacred Frankincense) -5 ml

Eteerinen Sacred Frankincense -öljy (temppeliolibaaniöljy) saadaan temppeliolibaanipuusta (boswellia sacra) ja tislataan Young Livingin tislaamossa Omanissa. Levitä tätä savuista tuoksua kaulan alueelle rauhaa ja keskittymistä tehostamaan. Kokeile lisätä tätä ylellistä öljyä vartalovoiteeseesi ihoa kosteuttamaan..
Hinta: 79.11 €
Spearmint&width=280&height=500

Spearmint (Viherminttu) -5 ml

Raikas ja stimuloiva viherminttu on piparminttua miedompi kasvi. Viherminttuöljy puhdistaa ja raikastaa ihoa sekä piristää mieltä, kehoa ja sielua. Vihermintun lehdistä höyrytislaamalla saatu öljy sopii hyvin perusöljyn kanssa hierontaöljyksi. Laimenna sitä perusöljyyn ja hiero muutama öljytipallinen..
Hinta: 21.19 €
Tangerine&width=280&height=500

Tangerine (Mandariini) -15 ml

Tuo keveyttä askeliiseesi tällä iloisen ja raikkaan tuoksuisella öljyllä. Ikivihreä tangeriini kuuluu ruutakasveihin. Eteeristä tangeriiniöljyä saadaan kylmäpuristamalla kypsien tangeriinien kuoria. Piristä aamujasi lisäämällä muutama virkistävä öljytippa suihkugeeliisi tai vartalovoiteeseesi. Saat sekä..
Hinta: 30.17 €
123