Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

THIEVES KODINPUHDISTUS TUOTTEET

Kasvipohjaisista ainesosista ja puhtaista eteerisistä öljyistä valmistettu Young Living Thieves-sarja puhdistaa kotisi tehokkaasti ja hellästi. Thieves-sarjamme tuotteet eivät sisällä kovia kemikaaleja, vaan ne on valmistettu turvallisista ja luonnonmukaisista ainesosista. Ne ovat armottomia lialle, mutta helliä sinulle!

Eteerisen Thieves-öljysekoituksen inspiraationa on toiminut tarina neljästä 1400-luvun varkaasta, jotka tapasivat käydä ryöstöretkillä hautausmailla. He käyttivät ryöstöretkillään muun muassa tuoksuneilikasta ja rosmariinista valmistettua tuoksusekoitusta, koska he uskoivat sekoituksen suojelevan heitä ruttoa vastaan. Young Living Thieves-sekoitus on koko Thieves-tuotesarjamme salainen ase. Thieves-sekoituksemme sisältää sitruunaa, mausteneilikkaa, rosmariinia, kanelinkuorta ja eukalyptusta, ja se tuo kotiisi kodikkaan tuoksun.

Todella suositusta Thieves-sarjamme laajasta valikoimasta löydät tuotteet kodin erilaisiin tarpeisiin.

Tuotteita yhteensä 5 kpl
Thieves_Household_Cleaner.jpg&width=280&height=500

Thieves Household Cleaner yleispesuaine - 426ml

Thieves Household Cleaner -yleispesuaine on täysin luonnonmukainen, biologisesti hajoava pesuaine laadusta yhtään tinkimättä! Sillä siivoaminen on tehokasta, helppoa ja turvallista. Thieves yleispesuaineen puhdistavat ainesosat on eristetty sokerista ja kookoksesta, pöpöihin toimii Thieves öljyseoksen..
Hinta: 38.75 €
Thieves_Washing_Up_Liquid.jpg&width=280&height=500

Thieves Washing Up Liquid

Luonnollisista aineista valmistettu Thieves®-astianpesuaine (Thieves® Dish Soap) pesee astiat tehokkaasti ilman väriaineita tai synteettisiä aineosia. Young Livingin eteeriset öljyt Thieves, Jade Lemon ja bergamotti tekevät yhdessä muiden kasvipohjaisten aineosien kanssa astioista hohtavan puhtaita...
Hinta: 23.97 €
534908.jpg&width=280&height=500

Thieves Laundry Soap 946 ml

Kasviperäisistä ainesosista valmistettu Thieves®-pyykinpesuaine pesee vaatteet hellävaraisesti ja luonnollisesti, eikä niihin jää kemikaalien tai synteettisten aineiden jäänteitä. Luonnolliset entsyymit ja tehokkaat eteeriset öljyt lisäävät koostumuksen tehoa ja tekevät vaatteista raikkaita, puhtaita..
Hinta: 51.37 €
Thieves_Spray.jpg&width=280&height=500

Thieves Spray suihke 29.5ml

Thieves® Spray -suihke on ihanteellinen puhdistusaine ovenkahvoille, wc-istuimille ja muille pinnoille, jotka halutaan puhdistaa pölystä, homeesta ja haitallisista mikro-organismeista. Tämä pieni pullo kätevä ottaa mukaan matkalle tai säilyttää käsilaukussa tai repussa.
KÄYTTÖEHDOTUS
Suihkuta puhdistettavalle..
Hinta: 16.29 €
Thieves_Kitchen__Bath_Scrub.jpg&width=280&height=500

Thieves® Kitchen & Bath Scrub

Young Living's Thieves® Kitchen and Bath Scrub on tehokas pinnat puhdistava tuote, joka ei sisällä kovia jäämiä. Thieves® Kitchen and Bath Scrubin kova hankausvoima on peräisini nefeliinisyeniitistä, mineraalista, jota saamme vastuullisesti louhituista lähteistä Kanadan Ontariossa, hellävaraisesti hajuja..
Hinta: 23.64 €