Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

YKSITTÄISÖLJYT

Yksittäiset eteeriset öljyt - Essential Oil Single

Öljyt, jotka on tislattu, kylmäpuristettu tai valmistettu pihkaa juoksuttamalla vain yhdestä kasvista.

Sivu 1 / 3   Tuotteita yhteensä 44 kpl
Orange&width=280&height=500

Appelsiini (Orange) -15 ml

Tämä nostattava appelsiinin tuoksu tekee hyvää mielelle, keholle ja sielulle. Appelsiinin uskotaan kasvaneen alun perin Kiinassa, josta se sitten kulkeutui Eurooppaan ja Amerikkaan.
Makea ja hedelmäinen tuoksu. Vähentää ihon epäpuhtauksia ja ryppyjä.

KÄYTTÖEHDOTUS
Aromaattiseen tai paikalliseen..
Hinta: 18.59 €
Basil&width=280&height=500

Basilika (Basil) -15 ml

Basilika on yksivuotinen pensasmainen ruohovartinen kasvi, jota käytetään yleisesti mausteena. Basilika on Aasiasta peräisin ja se kuluu Labiatae-heimoon. Lisää sitä kosteusvoiteeseen tai suihkugeeliin tuodaksesi aamuusi pippurista raikkautta. Selvitä ajatuksiasi hengittämällä Basil-öljyä suoraan pullosta..
Hinta: 43.88 €
Bergamot&width=280&height=500

Bergamotti (Bergamot) -15 ml

Hedelmän kuoresta puristettu bergamottiöljy tuoksuu raikkaalta, ja öljy onkin kuin auringonpaistetta pullossa. Hengitä sisään tätä tasapainottavaa ja nostattavaa tuoksua suoraan pullosta motivaatiota saadaksesi. Bergamottipuussa kasvaa pieniä keltaisia ja vihreitä päärynänmuotoisia hedelmiä. Hedelmien..
Hinta: 48.93 €
Elemi&width=280&height=500

Elemi (Elemi) -15 ml

Elemi-öljy (Canarium luzonicum) saadaan höyrytislaamalla puun pihkaa. Siinä on pehmeä tuoksu. Samaan kasviheimoon olibaanihartsin ja mirhan kanssa kuuluvaa elemiä on käytetty Euroopassa perinteisesti ihon hoitoon. Elemin tiedetään vähentävän hienoja juonteita ja ryppyjä sekä edistävän ihon hyvinvointia..
Hinta: 39.63 €
Eucalyptus_blue&width=280&height=500

Eucalyptus Blue (Eucalyptus Blue) -5 ml

Eucalyptus Blue kasvatetaan Young Livingin maatilalla Ecuadorissa. Eucalyptus Blue -öljyssä on raikas ja virkistävä tuoksu. Voit kokeilla lisätä sitä kookosöljyyn saadaksesi hemmottelevan hierontaöljysekoituksen väsyneille lihaksille. 
Kirkas ja raikastava tuoksu. Nostattava ja elvyttävä. Piristää suihkugeelin..
Hinta: 26.09 €
Eucalyptus_clobulus&width=280&height=500

Eucalyptus Globulus (Eucalyptus Globulus) - 15 ml

Hengitä helpommin Eucalyptus Globuluksen avulla. Tätä raikastavaa ja mieltä selkeyttävää öljyä saadaan tislaamalla eukalyptuspuun lehtiä. Hengitä suoraan pullosta sen raikasta tuoksua, ja nauti selkeyden ja rauhan tunteista. Tämä Australiassa kotoperäinen puu kuuluu Myrtaceae-kasviperheeseen. Eukalyptuspuut..
Hinta: 25.27 €
Eucalyptus_radiata&width=280&height=500

Eucalyptus Radiata (Eucalyptus Radiata) -15 ml

Tuoksu hyvältä tämän enrgisoivan ja viileän tuoksun avulla. Eucalyptus Radiata on talvinen hengittämistä tukeva öljy. Stimuloi aistejasi laimentamalla tätä minttuista öljyä V-6 Pohjaöljyyn ja käytä hieronnassa. Lisää muutama tippa Young Living suihkugeeliin ja nauti raikkaasta suihkusta. Virkistä mieltäsi..
Hinta: 32.13 €
Grapefruit&width=280&height=500

Greippi (Grapefruit) -15 ml

Greippiä on sanottu ”kielletyksi hedelmäksi”, ja sen uskotaan liittyvän hyvän ja pahan puuhun Eedenin puutarhassa. Tämä hedelmän kuoresta kylmäpuristettu öljy puhdistaa ihoa, joten sitä on hyvä levittää kasvovoiteeseen tuomaan tervettä hehkua ihollesi. Greippi on appelsiinin ja pomelon hybridi..
Hinta: 28.87 €
Idaho_balsam_fir&width=280&height=500

Idahon jättipihta (Idaho Grand Fir) -5 ml

Tuo kotiisi raikas ulkoilman tuoksu Idaho Grand Fir -öljyllä. Grand Fir -öljymme on peräisin Naplesissa sijaitsevalta Young Livingin Highland Flats -puutilalta. Jalokuusista saadaan lohduttavan tuoksuista eteeristä öljyä puiden havuja ja oksia höyrytislaamalla. Tee Grand Fir -öljystä oma henkilökohtainen..
Hinta: 45.35 €
Idaho_blue_spruce&width=280&height=500

Idahon okakuusi (Idaho Blue Spruce) -5 ml

Erotu joukosta tällä ajattomalla tuoksulla. Idaho Blue Spruce -öljy on tislattu Young Livingin St. Maries -laventelimaatilalla. Levitä tätä savuista tuoksua kaulan alueelle rauhaa tuomaan. Voit halutessasi laimentaa öljyä perusöljyn kanssa. Lisää muutama öljytipallinen lämpimään kylpyveteen saadaksesi..
Hinta: 51.05 €
Helichrysum&width=280&height=500

Italianolkikukka (Helichrysum) -5 ml

Helichrysum-öljy nostattava öljy, jota saadaan tislaamalla kullanvärisiä olkikukkia. Italianolkikukkia kutsutaan myös nimillä Everlasting ja Immortelle. Italianolkikukan kukat säilyttävät kuivuessaan kauneutensa ja värinsä. Iholle levitettynä Helichrysum-öljy viilentää ja rauhoittaa ihoa. Lisää kosteusvoiteeseen..
Hinta: 137.47 €
Jade_lemon&width=280&height=500

Jade Lemon (Jade Lemon) -5 ml

Puhdista ja raikasta oloasi nostattavalla Jade Lemon -öljyllä. Öljyä saadaan kylmäpuristamalla kiinalaisen sitruunan kuoria ja öljy tuoksuu ihanan raikkaalta. Laita yksi tai kaksi öljytippaa kosteusvoiteeseesi ihoa kirkastamaan. Voit myös kokeilla lisätä muutama öljytippa shampooseesi tuomaan lisähehkua..
Hinta: 19.39 €
Ravintsara.jpg&width=280&height=500

Kamferipuu (Ravintsara) -5 ml

Raikkaan puhtaalta tuoksuvaa Ravintsara-öljyä saadaan kamferipuun lehtiä ja oksia höyrytislaamalla. Ravintsara-öljy tuoksuu hieman samalta kuin eukalyptus, ja tuoksu sopii hyvin kylmiin talvikuukausiin. Levitä sitä niskaan positiivisuutta ja keskittymistä lisäämään. Voit myös kokeilla laittaa 6-8 öljytippaa..
Hinta: 48.45 €
Juniper&width=280&height=500

Kataja (Juniper) -15 ml

Eteeristä Juniper-öljy saadaan höyrytislaamalla katajan marjoja. Lisää muutama öljytippa vartalovoiteeseesi tuomaan puhtaan puumaista tuoksua ihollesi. Juniper-öljy sopii hyvin myös rentouttavaan hierontaan. Laimenna sitä kookosöljyyn ja hiero sekoituksella kehosi kivistäviä kohtia.
KÄYTTÖEHDOTUS
Aromaattiseen..
Hinta: 59.87 €
copaiba&width=280&height=500

Kopaiva (Copaiba) -15 ml

Ihastu tähän savuiselta ja lämpimältä tuoksuvaan öljyyn, joka on saatu höyrytislaamalla ikivihreän brasilialaisen puun runkoa. Tasapainota tunteita tällä rentouttavalla ja puhdistavalla savuisen tuoksuisella öljyllä. Sopii hienosti myös hierontaan. Taputtele pulssipisteille, ranteisiin ja kaulan alueelle..
Hinta: 73.40 €
Lavender&width=280&height=500

Laventeli (Lavender) -15 ml

Tuo itsellesi hyvää mieltä tällä makealla öljyllä. Mieltä, kehoa ja sielua rauhoittava laventeliöljy tislataan laventelikasvin kukkaisista latvoista. Tämä kukkainen ja maanläheinen öljy tunnetaan myös lempinimellä "sininen kulta", ja se oli suosittu lisä antiikin Rooman kylvyissä. Laventeliöljyn uskotaan..
Hinta: 42.41 €
Lime&width=280&height=500

Limetti (Lime) -15 ml

Aloita aamu hienosti raikkaalla ja piristävällä tuoksulla. Lisää tätä eloisaa öljyä shampooseesi tuodaksesi hiuksiisi lisää kiiltoa. Päivitä kauneusrutiinejasi ja lisää muutama tippa tätä rauhoittavaa ja kosteuttavaa öljyä kasvovoiteeseesi. Lime-öljy saadaan kylmäpuristamalla limetinkuoria. Limetit poimitaan..
Hinta: 22.83 €
Black_Pepper&width=280&height=500

Mustapippuri (Black Pepper) -5 ml

Ota uusi päivä vastaan tällä pippurisella ja makealla tuoksulla. Tämän puisen pensaan tertuissa kasvavat marjat kuivataan auringossa, jotta niistä saataisiin mustapippureita. Black Pepper -öljyä valmistetaan kasvin marjoja tilslaamalla. Pidä tätä voimakkaan tuoksuista öljyä työpöydälläsi ja hengitä sisään..
Hinta: 32.61 €
Myrtle.jpg&width=280&height=500

Myrtti (Myrtle) -5 ml

Rauhoittava Myrtle-öljy on teepuuöljyä hellempi vaihtehto. Myrtti kuuluu samaan kasviheimoon eukalyptuksen kanssa ja myrtistä saadaan eteeristä öljyä höyrytislaamalla kasvin lehtiä ja varpuja. Tämä raikastava ja puhdistava öljy sopii hyvin hierontaan perusöljyyn yhdistettynä. Voit myös lisätä sitä kasvojenpuhdistusaineeseesi..
Hinta: 24.45 €
Pine&width=280&height=500

Mänty (Pine) -15 ml

Anna Pine-öljyn kuljettaa sinut syvälle metsän siimekseen. Tämä stimuloiva ja elvyttävä öljy tislataan mäntypuun neulasista ja oksista. Levitä raikasta luonnosta muistuttavaa tuoksua kaulan alueelle tuomaan rauhaa ja parantamaan keskittymistä. Jos elät liian kaukana luonnosta, hengitä tätä raikasta tuoksua..
Hinta: 26.09 €
123